Un programa transversal d'Invenció, Creativitat, i Cultura emprendedora per a Centres EducatiusCAST / CAT / ENG / DEU

Som el somni dels nostres propis somnis
(Llegeix-lo amb música fent clic al final del texte)

Les idees sempre hi són.

Callades. Educades. Esperant en silenci al fet que algun dia recuperem la memòria i creiem de nou en elles. Allí són, dia rere dia, somiant que tard o d’hora els donarem una oportunitat per existir. Per finalment ser.

Les nostres idees somien cada dia amb nosaltres, encara que no ho sapiguem.

Mai vam voler ser adults pel simple fet de ser adults. Fer-se adult era una simple eina per poder fer realitat els nostres somnis. Ser adult era el moment de materialitzar les nostres idees.

Però a poc a poc vam anar esborrant tot això dels nostres records. Ara som adults, sense més, havent oblidat per complet perquè estem aquí.

En aquest futur que estem construint necessitarem, més que mai, persones valentes que creguin en els seus somnis. Homes i dones que conformin una societat capaç de recuperar les regnes del seu destí. Nens i nenes que creixin sense oblidar mai qui eren i dotar-los de les eines necessàries perquè puguin afrontar sense por qualsevol repte que es proposin.

Perquè les idees sempre han estat aquí.

Callades. Educades. Esperant en silenci al fet que algun dia recuperem la memòria i creiem de nou en elles.

I a partir d’avui anem a començar a recordar.

Pep Torres
Ceo i Fundador del miba
 
© 2013 Stereonoise, S.L Ciutat 7 Local Dret. 08002 Barcelona. Telèfon d'assistència: +34 933 327 930 educa@mibamuseum.com